A REVIEW OF دوربین مخفی استخر قم

A Review Of دوربین مخفی استخر قم

A Review Of دوربین مخفی استخر قم

Blog Article

حضرت معصومه(س) در سال ۲۰۱ قمری از مدینه به سوی مرو حرکت کرد[۶۱] ولی کاروانش در ساوه متوقف شد. آن حضرت به قم تغییر مسیر داد و پس از ۱۷ روز اقامت در قم، درگذشت و در آنجا دفن شد.

شهر قم، که بیشتر آن را به‌دلیل حضور حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه (س) و مسجد مقدس جمکران می‌شناسند، علی‌رغم آب‌وهوای گرم و خشک، برخوردار از نواحی سرسبز و جاذبه‌های گردشگری طبیعی بسیاری است که در پیرامون آن وجود دارد.

باشگاه ما دات کام / مقالات / استخر / معرفی ۲۰ استخر شهر تهران

چهارتاقی مهم‌ترین جاذبه روستای نویس است که متعلق به دوره ساسانی است و در ۲/۵ کیلومتری روستا قرار دارد.

اگر اهل شنا کردن توی استخر باشی حتما سیستم تنفسی خوبی هم داری. شنا برای گردش خون و حفظ سلامت عمومی بی نظیره. استخرهای تهران در مرکز شهر رو در ادامه معرفی کردم.

 محیط و آب استخر ضدعفونی شده همراه با دمای مناسب مطابق با شرایط و دستورالعملهای بهداشتی با تایید وزارت بهداشت می باشد.

از این کاروان‌سرا مدتی به‌عنوان پاسگاه ژاندارمری استفاده میشد و اکنون نیز مرمت و به اقامتگاه بوم‌گردی تبدیل شده و میزبان گردشگران و مسافران است.

دشت موسیر که ??? ?? ????? ?????? از ییلاقات بالادست روستای انجیله محسوب می‌شود از جمله دیدنی‌های این دره است.

جالب است بدانید که پادشاهان بسیاری از تاریخ ایران (شاه عباس دوم، شاه صفی و...) و بزرگان و علمای سرشناس متعددی در جوار این بانوی بزرگوار دفن شده‌اند.

[نیازمند منبع] فرزندان عبدالله بن سعد به نام‌های آدم، ابوبکر، ????? عبدالملک، یسع، یعقوب و اسحاق از صحابه امام صادق(ع) به شمار رفته‌اند.[۷۱] یونس بن عبدالرحمان وکیل امام رضا(ع) و زکریا بن ادریس قمی نیز از اهالی قم بوده‌اند.

یکی از جاذبه‌های بی‌نظیر در اطراف قم تنگه قاهان است. این تنگه باریک و صخره‌ای در روستای قاهان قرار دارد و رفتن به آن آغاز سفری ماجراجویانه و هیجان‌انگیز است. ??? ?? ????? قاهان تنگه‌ای رازآلود است که عرض آن یک تا دو متر است و نور خورشید به آسانی به درون آن راه پیدا نمی‌کند.

[۵۲] برخی نیز شرکت سائب بن مالک اشعری در قیام مختار ???? ???? ????? ?????? و مخالفت فرزندش محمد بن سائب با حجاج بن یوسف ثقفی را از نشانه‌های گرایش آنان ???? ????? ?????? به اهل بیت دانسته‌اند.[نیازمند منبع] یاقوت حموی خبر داده است که همه اهل قم شیعه امامی بودند و در میان آنها کسی یافت نمی‌شد که نامش ابوبکر و عمر باشد.[۵۳] و مقدسی گفته که کنیه بیشترشان ابوجعفر بوده است.[۵۴] برخی از جغرافی‌دانان مانند مقدسی،[۵۵] سمعانی،[۵۶] اصطخری [۵۷] و دیگران[۵۸] اهل قم را شیعه معرفی کرده‌اند.

نجاشى، احمد بن على، رجال نجاشی، قم، موسسه نشر اسلامی، چاپ ششم، ۱۳۶۵ش.

در پارک ملی کویر جاده‌ای موسوم به جاده سنگ‌فرش وجود دارد که در گذشته محل عبور کاروان‌ها از میان زمین‌های باتلاقی و شوره‌زارها بوده است.

Report this page